[۱]
Biotin structure JA.png
Biotin-3D-balls.png
شناساگرها
شماره ثبت سی‌ای‌اس ۵۸-۸۵-۵ Yes
پاب‌کم ۱۷۱۵۴۸
کم‌اسپایدر ۱۴۹۹۶۲ Yes
UNII ۶SO6U10H04 Yes
دراگ‌بانک DB00121
KEGG D00029 Yes
ChEBI CHEBI:15956 Yes
ChEMBL CHEMBL857 Yes
کد اِی‌تی‌سی A11HA05
جی‌مول-تصاویر سه بعدی Image 1
Image 2
خصوصیات
فرمول مولکولی C10H16N2O3S
جرم مولی ۲۴۴٫۳۱ g mol−۱
شکل ظاهری White crystalline needles
دمای ذوب ۲۳۲-۲۳۳ °C
انحلال‌پذیری در آب ۲۲ mg/100 mL
خطرات
لوزی آتش
Flammability code 1: Must be pre-heated before ignition can occur. Flash point over 93 °C (200 °F). E.g., canola oil Health code 1: Exposure would cause irritation but only minor residual injury. E.g., turpentine Reactivity code 0: Normally stable, even under fire exposure conditions, and is not reactive with water. E.g., liquid nitrogen Special hazards (white): no code

NFPA 704 four-colored diamond

۱
۱
۰
به استثنای جایی که اشاره شده‌است در غیر این صورت، داده‌ها برای مواد به وضعیت استانداردشان داده شده‌اند (در ۲۵ °C (۷۷ °F)، ۱۰۰ kPa)

[۱]
Biotin structure JA.png
Biotin-3D-balls.png
شناساگرها
شماره ثبت سی‌ای‌اس ۵۸-۸۵-۵ Yes
پاب‌کم ۱۷۱۵۴۸
کم‌اسپایدر ۱۴۹۹۶۲ Yes
UNII ۶SO6U10H04 Yes
دراگ‌بانک DB00121
KEGG D00029 Yes
ChEBI CHEBI:15956 Yes
ChEMBL CHEMBL857 Yes
کد اِی‌تی‌سی A11HA05
جی‌مول-تصاویر سه بعدی Image 1
Image 2
خصوصیات
فرمول مولکولی C10H16N2O3S
جرم مولی ۲۴۴٫۳۱ g mol−۱
شکل ظاهری White crystalline needles
دمای ذوب ۲۳۲-۲۳۳ °C
انحلال‌پذیری در آب ۲۲ mg/100 mL
خطرات
به استثنای جایی که اشاره شده‌است در غیر این صورت، داده‌ها برای مواد به وضعیت استانداردشان داده شده‌اند (در ۲۵ °C (۷۷ °F)، ۱۰۰ kPa)