استفاده از “تکنولوژی نانو” ، تحولی عظیم در “صنعت غذایی” :

افزودن ترکیباتی نظیر #نانوذرات #اکسیدآلومینیوم، #دی_اکسیدسیلیس، #اکسیدروی و یا #اکسیدتیتانیوم به پوشش‌های #پلاستیکی بسته بندی و ظروف نگهداری #مواد #غذایی، سبب مقاوم شدن آن‌ها در مقابل پارگی شده و نفوذ پذیری آن‌ها را در برابر #بخارآب، #اکسیژن و #پرتوفرابنفش تا حد بسیاری افزایش می‌دهد.
افزودن #نانوذرات #نقره به ظروف نگهداری #مواد #غذایی از رشد #باکتری‌ها بر روی سطح بسته بندی #مواد #غذایی جلوگیری کرده و زمینه سالم ماندن آن را به مدت طولانی‌تری فراهم می‌کند.
وجود یک لایه پوشش #نانومتری در داخل شیشه و قوطی‌های #نوشیدنی باعث جلوگیری از هدر رفتن #دی_اکسیدکربن شده و موجب تازه ماندن نوشابه های گازدار می‌شود.
ایده ای نیز برای تشخیص سلامت #مواد #غذایی وجود دارد.
برای این منظور قرار است بسته بندی‌هایی ساخته شود که در هنگام خراب شدن و غیر قابل مصرف شدن #مواد #غذایی تغییر رنگ دهند.